A+ a-
Acces autoritati guvernamentale
  Linkuri utile                                
Ultimele stiri:
Prezentare
Produse
Servicii
Parteneri
Informatii de interes public
Comunicate
Contact
Accesibilitate
Program de audiente
Audiente
Imprimeria Nationala isi propune sa fie alaturi de persoanele interesate de activitatea sa, care au sugestii, observatii sau solicitari privind activitatea companiei.

Conducerea companiei acorda audiente tuturor persoanelor interesate la sediul social al companiei.

Programarea la audiente se face fie prin e-mail la adresa relatii.publice@cnin.ro fie in scris, prin fax (la numerele indicate pe pagina web a Imprimeriei Nationale) sau prin depunerea unei cereri in acest sens la registratura companiei de la sediul social (adresa fiind indicata pe pagina web a Imprimeriei Nationale).

Solicitantii vor indica in cererea de acordare a unei audiente: nume si prenume solicitant, motivul pentru care se solicita audienta (tema de discutie pentru a se putea asigura participarea persoanelor competente), modalitatea de contact cu personalul companiei din cadrul Serviciului Relatii Publice, Comunicare & Documentare (adresa de e-mail sau telefon pentru a se putea fixa de comun acord o data si o ora).

Compania va acorda audienta intr-un interval de 5 - 15 zile de la solicitare, in intervalul 09.00 - 13.00, de luni pana vineri.

Avand in vedere ca Imprimeria Nationala produce documente cu un regim special, accesul in incinta companiei se face in conditii speciale. Astfel, intrarea in incinta se face printr-un detector de metale tip poarta iar in caz de necesitate se poate face o verificare suplimentara cu un detector de metale portabil, proceduri identice cu controlul de securitate din aeroporturi. Dispozitivele electronice (telefoane, tablete, lap-top-uri, etc) nu pot fi introduse in incinta companiei, fiind depozitate in conditii de siguranta la punctul de acces control.

Copyright 2024 Compania Nationala "Imprimeria Nationala" - S.A.
Termeni si conditii