A+ a-
Acces autoritati guvernamentale
  Linkuri utile                                
Ultimele stiri:
Prezentare
Produse
Servicii
Parteneri
Informatii de interes public
Comunicate
Contact
Accesibilitate
Formular
Formular
Cetatenii si organizatiile legal constituite au dreptul sa se adreseze Imprimeriei Nationale solicitari privind accesul la informatiile de interes public in conditiile stabilite de lege.

Orice solicitare trebuie semnata si trebuie sa contina datele de identificare a solicitantului.

Exercitarea dreptului de acces la informatiile de interes public poate avea unele costuri, potrivit legii, care vor fi comunicate solicitantului.

Imprimeria Nationala va raspunde la solicitari in termenele si in conditiile stabilite potrivit legii.

Solicitarile se pot face prin formularul on-line de mai jos, prin email la adresele relatii.publice @ cnin.ro sau corina.ozon @ cnin.ro sau in scris, fie prin fax la numerele indicate pe pagina web a Imprimeriei Nationale fie prin depunerea unei cereri in acest sens la registratura companiei de la sediul social (adresa fiind indicata pe pagina web a Imprimeriei Nationale).
Mentionam ca Imprimeria Nationala este o fabrica ce produce documente cu regim special de securitate impotriva falsificarii si contrafacerii si gestioneaza informatii clasificate la nivel de secret UE, astfel incat anumite informatii privind elementele de securitate utilizate nu pot sa fie comunicate publicului.


Copyright 2024 Compania Nationala "Imprimeria Nationala" - S.A.
Termeni si conditii